Sint Maarten 2012, de foto’s

Sint Maarten 2012 zit er weer op, het was een prachtige optocht met lichtjes, vele kinderen, ouders, buurtgenoten, draken, muziek, vuur en plezier.

SuperSintMaarten

Voor heel veel foto’s kun je kijken op http://www.pbase.com/vogelzang/ssm

Tot volgend jaar!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized door Pretvormer . Bookmark de permalink .

Over Pretvormer

Wanneer het donker valt op de herfstige vrijdagavond van 11-11-11 vindt er een wervelende Jalan Jalan optocht, met lampionnen, muziek en theater plaats! Iedereen, van jong tot oud, van groot tot klein is welkom om met ons deze Oudhollandse traditie te vieren! We verzamelen om 18.30 bij het Karrewiel op de Batjanstraat. 19.00 gaan we van start Natuurlijk zijn er snoepjes en het zou leuk zijn als je verkleed komt! Voor meer informatie: petvormer@gmail.com Nina 0618133870 Nena 0628236912