meehelpen
We hebben plek voor kostuummakers, timmeraars, flyeraars, muzikanten, regelaars, schminkers, dansers en acteurs. Voor het buurtdiner zoeken we gastheren en -vrouwen, obers en oberettes, op en afbouwers en muzikanten die akoestische muziek willen spelen.

Stuur een mailtje naar pretvormer@gmail.nl voor meer info

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized door Pretvormer . Bookmark de permalink .

Over Pretvormer

Wanneer het donker valt op de herfstige vrijdagavond van 11-11-11 vindt er een wervelende Jalan Jalan optocht, met lampionnen, muziek en theater plaats! Iedereen, van jong tot oud, van groot tot klein is welkom om met ons deze Oudhollandse traditie te vieren! We verzamelen om 18.30 bij het Karrewiel op de Batjanstraat. 19.00 gaan we van start Natuurlijk zijn er snoepjes en het zou leuk zijn als je verkleed komt! Voor meer informatie: petvormer@gmail.com Nina 0618133870 Nena 0628236912