Lichtsculpturen workshop

Wil jij deze Supersintmaarten extra speciaal maken en schijnen met je zelfgemaakte lichtscuptuur? dat kan!

Op 27 oktober en 3 November kun je deze met ons komen maken. Met bamboe en speciaal lampionpapier maken we magische lampions die we tijdens de optocht door de straten kunnen dragen. Jullie zijn welkom v.a. 12u we gaan door tot in de avond.
De workshop is voor volwassenen. Er is beperkt plek, als je zeker weet dat je komt stuur ons een mail: pretvormer@gmail.com

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized door Pretvormer . Bookmark de permalink .

Over Pretvormer

Wanneer het donker valt op de herfstige vrijdagavond van 11-11-11 vindt er een wervelende Jalan Jalan optocht, met lampionnen, muziek en theater plaats! Iedereen, van jong tot oud, van groot tot klein is welkom om met ons deze Oudhollandse traditie te vieren! We verzamelen om 18.30 bij het Karrewiel op de Batjanstraat. 19.00 gaan we van start Natuurlijk zijn er snoepjes en het zou leuk zijn als je verkleed komt! Voor meer informatie: petvormer@gmail.com Nina 0618133870 Nena 0628236912