Praktische informatie en veiligheid

Verzamelen Indische Buurt                                                                                                 18.45  op het schoolplein van de Evenaar, Ambonplein

Verzamelen Dapperbuurt 
18.30 op het schoolplein van de Dapperschool, Pieter Nieuwlandstraat 3.

19.00 Vertrek beide parades
20.00 Aankomst parade op het Ambonplein, start eindspektakel

Kom verkleed, neem je lampion mee 🙂

Kinderen onder begeleiding van een ouder of verzorger, het is een grote en drukke parade. Volg de instructies van de verkeersregelaars en parade stewards goed op. DIt is voor de veiligheid van uzelf en anderen.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized door Pretvormer . Bookmark de permalink .

Over Pretvormer

Wanneer het donker valt op de herfstige vrijdagavond van 11-11-11 vindt er een wervelende Jalan Jalan optocht, met lampionnen, muziek en theater plaats! Iedereen, van jong tot oud, van groot tot klein is welkom om met ons deze Oudhollandse traditie te vieren! We verzamelen om 18.30 bij het Karrewiel op de Batjanstraat. 19.00 gaan we van start Natuurlijk zijn er snoepjes en het zou leuk zijn als je verkleed komt! Voor meer informatie: petvormer@gmail.com Nina 0618133870 Nena 0628236912