Burendiner 2018

 

Voorafgaand aan de lichtjesparade wordt er in restaurant Thúskomme, op de hoek van het Ambonplein, het startpunt van de parade, een burendiner georganiseerd. Niets is tenslotte zo verbindend als samen eten. Buurtbewoners kunnen een plek aan de lange tafels reserveren waar ze elkaar kunnen ontmoeten en genieten van een speciaal bereidde super sint maarten diner.

Voor meer informatie en reserveren voor het diner kunt u bellen naar restaurant thuskomme; 020-239 7925

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized door Pretvormer . Bookmark de permalink .

Over Pretvormer

Wanneer het donker valt op de herfstige vrijdagavond van 11-11-11 vindt er een wervelende Jalan Jalan optocht, met lampionnen, muziek en theater plaats! Iedereen, van jong tot oud, van groot tot klein is welkom om met ons deze Oudhollandse traditie te vieren! We verzamelen om 18.30 bij het Karrewiel op de Batjanstraat. 19.00 gaan we van start Natuurlijk zijn er snoepjes en het zou leuk zijn als je verkleed komt! Voor meer informatie: petvormer@gmail.com Nina 0618133870 Nena 0628236912