Lichtsculpturen workshop 2018

© Kasper Vogelzang

Ook dit jaar gaan we weer prachtige lichtsculpturen maken voor de Super Sint Maarten parade.
Workshop wordt gegeven door Nena Duinmeyer een van de organisatoren en oprichters van Super Sint Maarten. Zij legt de technieken uit en begeleid je bij het maken van je eigen ontwerp en uiteindelijk object. Je hebt geen ervaring nodig om mee te doen met deze workshop, met minimaal 1 dag tijd en een berg enthousiasme kom je al een heel eind!
Op vrijdag 2 en 9 november gaan we aan de slag tussen 11 en 18u
Er zijn geen kosten verbonden aan de workshop, wel gaan we er vanuit dat je met je sculptuur meedoet in de Super Sint Maarten parade.
Je kunt een of meerdere dagen meedoen aan de workshop, dit hangt een beetje af van wat je gaat maken en hoe snel je werkt.

Geef je op voor de workshops via een email aan pretvormer@gmail.com T.a.v. lichtsculpturenworkshop.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized door Pretvormer . Bookmark de permalink .

Over Pretvormer

Wanneer het donker valt op de herfstige vrijdagavond van 11-11-11 vindt er een wervelende Jalan Jalan optocht, met lampionnen, muziek en theater plaats! Iedereen, van jong tot oud, van groot tot klein is welkom om met ons deze Oudhollandse traditie te vieren! We verzamelen om 18.30 bij het Karrewiel op de Batjanstraat. 19.00 gaan we van start Natuurlijk zijn er snoepjes en het zou leuk zijn als je verkleed komt! Voor meer informatie: petvormer@gmail.com Nina 0618133870 Nena 0628236912