Weer of geen Weer ?

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensenWe houden Gerrit Hiemstra en de zijnen goed in de gaten! De weersvoorspellingen zien er niet heel veelbelovend uit voor 11 november in de avond. In de ochtend hebben we een laatste overleg en besluiten dan of we de hele route gaan lopen of een verkorte route.
DE Super Sint Maarten Parade Amsterdam Oost GAAT DUS SOWIESO DOOR!
We houden jullie op de hoogte!
Bekijk daarvoor vooral onze facebook pagina: Super Sint Maarten.
Zet je regenlaarzen, poncho en zuidwester maar vast klaar 

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized door Pretvormer . Bookmark de permalink .

Over Pretvormer

Wanneer het donker valt op de herfstige vrijdagavond van 11-11-11 vindt er een wervelende Jalan Jalan optocht, met lampionnen, muziek en theater plaats! Iedereen, van jong tot oud, van groot tot klein is welkom om met ons deze Oudhollandse traditie te vieren! We verzamelen om 18.30 bij het Karrewiel op de Batjanstraat. 19.00 gaan we van start Natuurlijk zijn er snoepjes en het zou leuk zijn als je verkleed komt! Voor meer informatie: petvormer@gmail.com Nina 0618133870 Nena 0628236912