Info & Contact

In de vroege avond van 11 november trekt er voor de tweede keer een bijzondere Sint maarten parade door de Indische Buurt. Met grote verlichte lampions, poppen, muziek en verklede mensen trekken we door de straten. Iedereen, van jong tot oud; kind, puber, ouder, opa, is welkom om zich aan te sluiten bij de optocht. Met deze parade starten wij een nieuwe traditie; naast het snoep ophalen het Sint Maarten feest extra warmte, licht, sprookjessfeer en plezier mee te geven.

Bij het oude Karrewiel op de Batjanstraat nr 1 verzameld de stoet om 18.30. De optocht vertrekt om 19.00u. Kinderen en hun ouders hebben zo de tijd om voor de optocht nog langs de huizen te gaan, en daarna samen met de hele buurt de avond spectaculair af te sluiten.

Voor de parade zijn we nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met de organisatie; zorgen voor veiligheid, helpen met oversteken, schminken, muziek maken, meelopen in kostuums, enzovoorts. Ook organisaties die mee willen doen zijn van harte welkom. En er is in de optocht nog ruimte voor culturele groepen om zich te presenteren aan de buurt; bijvoorbeeld dansgroepen, muziekgroepen, koren.

Voor meer informatie kunt u kijken op:
www.pretvormer.nl
of bellen en mailen naar
pretvormer@gmail.com
Nena:             06 28 23 69 12
Nina:              06 18 13 38 70

Geef een reactie